donderdag 1 december 2011

Reageren?

Klik op het woordje 'reacties' wannneer je een reactie wilt plaatsen.

10 opmerkingen:

  1. Ik vind spelen in de Struintuin heel erg leuk.
    Er is heel veel te doen en er is een nieuwe sluis.
    groetjes, bubbelhoofd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de Struintuin heel leuk bedacht en je kan er ook heel leuk spelen. Ik werk soms in de tuin en doe soms opdrachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Struintuin is een geweldig mooi plekje geworden waar buurtbewoners regelmatig bij elkaar komen om samen te eten, muziek te maken en te sporten. Voor de kinderen is het een feest om zo'n lekker natuurlijk buitenspeelplekje te hebben. Als onze neefjes en nichtjes komen willen ze meteen naar de Struintuin om daar te spelen, hutten te bouwen en bij het water te klooien. Een fantastisch initiatief!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super mooie leeftuin, wel jammer dat er door jeugd met glas wordt gegooid. De hele ruimte rond de stapstenen lag kort geleden bezaaid met glas. Erg gevaarlijk hoor! Een bezorgde (oudere) buurtbewoner.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. SUPERPLEK !!!
    Zeker met die mooie nieuwe waterstroom includief sluis. Zelf een dam bouwen is nog leuker. Nu kom ik helemaal niet meer schoon thuis. Vinden papa en mama niet erg hoor want die komen er ook erg graag.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Onze kinderen hebben dit jaar genoten van de zon, de wind, de regen en de modder in het rietbosje op de stronken of het gras van de struintuin. Ook de burendag was een groot succes, het gaf een gevoel van onderlinge verbondenheid om zo samen aan de slag te zijn. En de pannekoeken waren heerlijk! de Latertjes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie wilgentenenhut hebben jullie gemaakt. Ik hoop dat hij echt gaat groeien. Het was eigenlijk veel te koud om buiten te werken. Ik heb grote bewondering voor jullie doorzettingsvermogen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lieve struintijgers! Hartelijk bedankt voor een geweldige burendag! Voor ons was het de eerste keer, maar hopelijk niet de laatste. Alles was super georganiseerd, van de poweryoga, de bloemen persen maken, tot alle lekkernijen, drankjes en het zingen met Patrick. Dank jullie wel, van Johan, Hellen, Ella & Tijsje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een leuke reactie! Fijn om te horen en leuk dat jullie er bij waren.
      Hartelijke groet, de Struintijgers

      Verwijderen